Egill Elvestad
Bedriftsrådgiver-Kompetansemegler-Fasilitator
Kanskje et lite møte kan gjøre en stor endring!

APIKAL AS brenner for å løfte bedrifter og personer. Det finnes alltid muligheter til å komme seg videre, ofte raskere enn man tror. Beslutninger må tas, store eller små. Og handlinger må utføres.

For bedrifter bruker jeg GrowthWheel, som er et visualiseringsverktøy for virksomheter. En screening av bedriften vil rask kartlegge hva som skal fokuseres på de første tre månedene for å skape vekst. Etter et møte, er resultatet en handlingsplan med tilhørende ark som skal fylles ut. Jobber man på denne måten, behøves ikke forretningspaner. Det jobbes mot langsiktige mål, men med korte tidsfrister på beslutninger og handlinger. Det vil si 30-90 dagers perspektiv.

Har du en innovativ idé eller trenger forskning, hjelper jeg deg med å finne finansiering. Jeg er kompetansemegler for fylkeskommunen, så dette koster deg ikke noe.

Jeg har et stort hjerte og interesse for deg som person og er sikker på at jeg kan hjelpe deg.

OM

Jeg er en glad, positiv og engasjert gutt(mann) som er glad i mennesker med lang erfaring fra prosjektering, salg, markedsføring og ledelse i teknologiske bedrifter. Videre har jeg coachingbakgrunn både fra Mercuri International og Leadership by Heart.

Adresse

Ramdalveien 2

3128 Nøtterøy

Telefon

91737206

  • facebook

© 2017 by

APIKAL AS