October 1, 2017

Hvordan får man respekt? Her er noen innspill.

August 11, 2017

Mange er opptatt av endringsledelse om dagen. I en organisasjon skjer endringer hele tiden, enten man vil eller ikke. Jeg tør påstå at en leder som er i en fremgangsrik bedrift i dag, driver med endringsledelse. Alt går mye fortere nå enn før. Men like aktuelt er undri...

August 8, 2017

De aller fleste trives nok i jobben sin i større eller mindre grad. Og noen ikke i det hele tatt. Hvem har ansvaret for trivsel? Ledelsen, ansatte, eller rett og slett deg?

I løpet av en karriere, opplever man at man ikke er fornøyd med tingenes tilstand. Ledelsen tenke...

June 23, 2017

Det skal være gøy å gå på jobb! De fleste bruker 1/3 av døgnet på jobb. Den andre 1/3 sover man og den siste brukes til fritid. Hvorfor er det så mange som ikke trives på jobben? Er det et ledelsesansvar, den ansatte eller begge deler?

En ting er sikkert, glade men...

June 12, 2017

Lederskap er det like mange teorier om som det er ledertyper. Og jeg må kanskje legge til, ansattetyper. Det er muligens ikke noe som heter det, men poenget er at en leder som er riktig for en, er nødvendigvis ikke riktig for en annen.

Hva er det som gjør folk til natur...

June 7, 2017

Det er veldig mange som går på jobb og vet hva de skal gjøre den dagen. De vet også som regel hvorfor, men ikke alltid. Men hvordan vet du at du jobber med de riktige tingene? Hvis du er leder, har styreformann sagt hva du skal gjøre? Er det strategien som bestemmer? E...

May 19, 2017

Trenger du forretningsplaner? Nei, raske beslutninger og handlinger er det som gjelder.

Please reload

Utvalgt innlegg

Respekt!

October 1, 2017

1/3
Please reload

Siste innlegg

October 1, 2017

August 11, 2017

August 8, 2017